Vil du være med til at sikre at TM Group's kunder får den bedste behandling?

Stillingen som DVS (Dealer Voice Support) medarbejder er din mulighed for at få ansvaret for at yde support til TM Group’s mest krævende kunder, nemlig dealerne i de største banker i Norden. 

Det omfatter først og fremmest support onsite i København i form af personlige henvendelser, men også via telefon og mail. Arbejdet foregår i et hektisk miljø, hvor hovedsprogene foruden dansk, primært er engelsk, svensk og norsk.

Det er vigtigt for os, at TM Group’s kunder får en hurtig og professionel betjening ved første henvendelse. Derfor er opgaver og problemstillinger mangeartede, når man arbejder for TM Group DVS Servicedesk. 

Arbejdstider og opgaver

Arbejdstiderne er mandag til fredag 07:30 – 17:30, med start 1. maj 2021 .

Du vil indgå i en vagtordning og herudover skal påregnes periodevis overarbejde og rejseaktivitet, som primært vil være i Norden. 

Opgaverne er varieret og omhandler bl.a.:

  • Sagsbehandling via telefon, mail og Helpdesk-system
  • Dialog på alle niveauer af organisationen – fra den enkelte bruger til IT chefen
  • Videreformidling af sager til diverse tekniske afdelinger samt til underleverandører
  • Dialog med 2. level support samt sørge for løbende opdatering af kunden
  • Daglig håndtering af online Imacs på NICE og BT systemer (uddannelse og oplæring vil foregå)
  • Håndtering af fysiske Imacs
  • Fejlsøgning og håndtering til leverandører
  • Rapportering

Om dig

Først om fremmest er du uddannet IT-supporter eller tilsvarende. 

Du har lyst til at være en del af en virksomhed som betjener de største banker i Norden, hvor du vil være med i forreste række. Du vil både være med til at præge din egen hverdag samt kundernes forretningsprocesser. Herudover skal du være interesseret for at udvikle dine mulige teoretiske tekniske kompetencer, idet opgaverne er mangeartede og vores systemer er forskellige.

Du er alsidig, selvstændig og god til teamwork, samtidig med du kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Derudover ser vi gerne en person som er positiv, udadvendt og løsningsorienteret. Høj kvalitetsbevidsthed og selvstændighed er et must og evnen til at opsamle og dele informationer, som kan være relevante for, at sikre videreudvikling i dit team samt i vores andre afdelinger. 

Hvem er TM Group?

TM Group er Nordens førende leverandør af komplekse IT løsninger til den finansielle sektor. Vi leverer produkter alt fra Compliance til RPA og hardware kombineret med forskellige serviceløsninger. 

Hos TM Group er teamwork en vigtig værdi, hvorigennem vi skaber tillid, agilitet og innovation – netop fordi kunden er i centrum hos os og vores fokus ligger på at skabe værdi for kunden gennem vores teknologiske løsninger og service.

Kontakt og ansøg

Du har spørgsmål til stillingen er du altid velkommen til at kontakte COO Frank Søndergaard på mail FS@heinekenbeerfriender.com eller på telefon 30 10 87 62. 

Ellers udfyld nedenstående formular. Vi ser frem til at høre fra dig og modtage din ansøgning. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag.